Kodėl verta rinktis medvilninius siūlus vasaros mezginiams

Publikuota 2022-05-19

Mezgimui oras įtakos neturi. Kaip žinome, megzti galima visur ir visada. Artėjant vasarai, mezgimas nesustoja, keičiasi tik priemonės iš kurių mezgama ir daikto sezoniškumas.

 

Atėjus šiltiems orams, visus šiltus rūbus ir megztinius paslepiame giliai spintoje. Taip pat yra ir su šiltais mezgimo siūlais, nebent norime pasiruošti kitam šaltam sezonui iš anksto. Tačiau jei norime megzti lengvus vasarinius rūbus, mums kuo puikiausiai tinka medvilniniai mezgimo siūlai. Medvilnė yra nuostabi, nes ji tinka visiems sezonams, kadangi medvilniniai drabužiai kvėpuoja, praleidžia orą, sugeria prakaitą yra lengvi ir nereikalauja specialios priežiūros. Medvilninių mezgimo siūlų pasirinkimas yra gana gausus, tiek storesni, tiek plonesni bei įvairių spalvų. Jūs tikrai džiaugsitės karštą vasaros dieną dėvėdami megztą lengvą medvilninę palaidinę, suknelę ar sijoną. Yra tiek daug mezgimo raštų, kad jūsų mezgamas drabužis gali būti gana retas, įvairaus modelio ir dizaino.

Mėgstančioms megzti dabar yra geriausias laikas tai daryti, kadangi šią vasarą, ypatingai madingos įvairios megztos palaidinės bei suknelės. Megzti megztiniai išlieka madingi ir vasarą, tačiau jie yra lengvesni ir plonesni. O ką jau kalbėti apie išskirtinumą ir stilių kai žinai, kad tokio rūbo daugiau niekas neturi. Jūs galite būti pati sau dizainerė ir kurti bei megzti tai, kas jums patinka. Medvilniniai siūlai tinka ne tik rūbams, pasirinkus storus mezgimo siūlus, galite nusimegzti puikų pledą vėsiems vasaros vakarams, pagalvės užvalkalus ar viską, kas tik šaus į galvą. Kartu tai bus smagus bei naudingas užsiėmimas.

 

Jei nežinote kokius siūlus rinktis, pasižvalgykite “Patrės siūlai” elektroninėje parduotuvėje ir tikrai atrasite sau tinkamus. Galite rinktis 100% medvilnės mezgimo siūlus arba maišytus su kitais siūlais, priklausomai kokios paskirties daiktą megsite. Rasite tiek storus, tiek plonus, vienspalvius ir su žakardo raštu mezgimo siūlus. Visi mezgimo siūlai yra aukščiausios kokybės ir patikimų gamintojų, tokių kaip Katia bei Lana Gatto, kurie nepalieka abejingų dėl siūlų kokybės. O jei turite klausimų, visada galite drąsiai kreiptis ir mes jums padėsime.

 

Prisiminkite, kad atitinkamai pagal siūlus, reikia rinktis ir jiems tinkamus mezgimo virbalus. Mezgimo virbalai turi atitikti mezgamų siūlų storį. Jei ruošiatės vasarą keliauti, jums puikiai tiks KnitPro arba Lykke prisukami virbalai su valu, kadangi jie neužims daug vietos. Siūlai su virbalais tilps netgi į rankinę, todėl nekils klausimas ar pasiimti juos kartu atostogoms.

 

Taigi jums belieka išsirinkti tinkamus medvilninius mezgimo siūlus, virbalus ir vasariškiems raštams bei mezginiams jūs būsite pasiruošę. Smagaus mezgimo ir gero megztų drabužių dėvėjimo!